Sociala medier

Start

Profix reparerar och fixar – du sparar tid & pengar!

Vi finns för dig i bland annat Vingåker, Katrineholm och Flen med omnejder, och vi arbetar med att reparera och utföra service på alla mobiltelefoner,surfplattor och datorer för både privatpersoner och företag. Vi kan exempelvis hjälpa dig med att laga din iPhone eller annan smartphone.

Ta gärna en titt på våra sociala medier!

Vi jobbar för att du som kund kan spara på din tid och dina pengar.

Majoriteten av våra reparationspriser är bättre än konkurrenternas, men med samma kvalitet som konkurrenterna. Dessutom schyssta garantivillkor! Om du i Vingåker,Katrineholm eller Flen med omnejder är intresserad av att få vår hjälp med att laga din iPhone, mobiltelefon eller surfplatta kan du komma in till oss i butiken.

Alla reparationer utförs direkt på plats i butik och tar vanligtvis 20 minuter med vissa undantag vid exempelvis vattenskador och mjukvaruuppdatering.

laga iphone, finspång, flen, katrineholm, vingåker

Besök våran butik – Eller skicka in din produkt för reparation!

Har du inte möjlighet att besöka oss fysiskt i butik? Helt okej! Du kan enkelt ta kontakt med oss och skicka in din produkt via post för reparation. Vi hjälper dig i Vingåker, Flen,  eller Katrineholm med omnejder att laga din iPhone, mobiltelefon, surfplatta, eller dator oavsett om du har möjlighet att komma in till vår butik eller inte.

Om du skickar in din produkt via posten under normala omständigheter är målet att du som kund ska ha den reparerade produkten inom 3–4 arbetsdagar från dagen vi får in produkten.

Saknar du något för en specifik modell? Säg bara till! Vi gör specialbeställningar för att du ska få det du söker!

Hos oss hittar du också trendiga och användbara tillbehör och accessoarer för alla modeller! Även köpa begagnade telefoner i nyskick till ett superbra pris direkt i butiken. Dessutom säljer vi mobila kontantkort i butiken.


Skaffa Comviq, billigt billigt billigt. Från surf till fast pris, kom in så hjälper vi dig köpa rätt Comviq kontantkort!